Reizen

U kunt met mij op reis naar Italië en daarbinnen, vooral naar Rome.
Vanwege de coronacrisis liggen de reizen nu even stil, maar zodra het weer veilig kan, ga ik weer graag met u op pad.

Reizen

Zelf moest ik eigenlijk nooit wat van groepsreizen hebben. Het leek me niks om een week of zo achter een betweter met een vlaggetje aan te lopen. Sinds een jaar of tien ben ik met enige regelmaat zelf die betweter met dat vlaggetje en ik moet zeggen: het werkt.

Groepsreizen vormen een schitterend alternatief voor vakantiegangers die geen zin hebben om hun hele vakantie zelf te moeten doen. Zijn groepsreizigers zielig? Welnee, ze hebben de tijd van hun leven. Het is een ideale manier om in korte tijd een stad te leren kennen. Iemand die ooit met mij op reis ging, zei het zo: “Je hoeft alleen maar te zorgen dat je op tijd in de lobby van het hotel bent en dan het oortje van het luidsprekersysteem indoen. Vervolgens loop je de gids - jou dus - achterna. Dat is heel ontspannend. Zelf nadenken is even niet meer nodig. Het is een soort mindfulness."

Er is niets leukers dan met aardige mensen – dat zijn groepsreizigers- door Rome te lopen. Of door Assisi. Of door Napels. Hopelijk kan dat weer snel. 

Aankomende reizen

Er zijn geen aankomende reizen

01

JUL
2021

Rome

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,

10-15 december 2021

Exclusieve Trouw-reis

Rome voor protestanten

Vaticaankenner Stijn Fens en oud-journalist Wouter Kurpershoek leren u de Eeuwige Stad te bekijken door zowel katholieke als protestantse ogen. Uw reisleiders zijn ervaren Rome-gangers. Laat u meenemen door (oud-)calvinist Wouter Kurpershoek die zich net als Luther blijft verbazen over de pracht en praal en politiek van de katholieke kerk en door de verstokte katholiek Stijn Fens voor wie een bezoek aan Rome iedere keer weer een bijna spirituele ervaring is.

 

12

AUG
2021

Rome

Lorem ipsum dolor sit amet consectetuer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes,